Akiniai skaitymui - ne tik praktiškas, bet ir stilingas pasirinkimas

Parašyta Kontaktiniai lęšiai Savi Lęšiai .Lt

Skaitymo akiniai – nepakeičiamas aksesuaras žmonėms, kuriems su amžiumi prastėja rega. Jie padeda aiškiai matyti iš arti ir lengviau atlikti kasdienes užduotis, tokias kaip skaitymas, rašymas ar rankdarbiai. Šiandien skaitymo akiniai gali būti ne tik praktiškas, bet ir stilingas pasirinkimas.

Prieš įsigydami skaitymo akinius, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju oftalmologu ar optometrijos specialistu. Jie padės jums išsirinkti akinius, kurie atitiks jūsų individualius poreikius. Akinius skaitymui galima suskirstyti į dvi grupes: paruoštus skaitymo akinius ir individuliai pagamintus akinius.

Paruošti skaitymo akiniai yra praktiškas ir patogus pasirinkimas žmonėms, kuriems reikia nedidelių dioptrijų (nuo +1.00 iki +3.50) ir kurie nori sutaupyti pinigų.

Kodėl verta rinktis paruoštus skaitymo akinius su dioptrijomis?

  • Patogumas. Paruošti akiniai yra lengvai prieinami ir nereikalauja specialaus užsakymo. Galite juos įsigyti optikos salonuose, vaistinėse ar internetu.
  • Greitas rezultatas. Įsigiję paruoštus akinius, galėsite pradėti juos naudoti iškart.
  • Ekonomiškumas. Paruošti akiniai yra pigesni nei akiniai, pagaminti pagal individualų užsakymą, bet atsargiai rinkitės pačius pigiausius skaitymo akinius prekybos centruose.
  • Platus pasirinkimas. Galite rasti įvairių stilių ir spalvų rėmelių, kurie atitiks jūsų skonį ir poreikius.

Tuo tarpu individualiai pagaminti akiniai yra geresnis pasirinkimas žmonėms, kuriems reikia didesnių dioptrijų, skirtingų dioptrijų abiejose akyse ar specifinių lęšių savybių. Paruošti akiniai skaitymui rekomenduojami, kaip pakaitiniai akiniai jau turint užsakytus skaitymo akinius pagal receptą.

Kodėl geriau nepirkti pigių paruoštų skaitymo akinių su dioptrijomis?

  • Trumpas tarnavimo laikas. Dažnai gaminami iš prastesnės kokybės medžiagų. Pigūs akiniai gali greitai sulūžti, nusitrinti.
  • Prasta regėjimo kokybė. Perkant pigius skaitymo akinius būtinai juos pasimatuokite, nes dažnu atveju pasirinkus Jums tinkančią dioptriją galite jausti galvos svaigimą ar regėjimo diskomfortą dėl netiksliai parinktų centrų. Tai ypač dažna problema perkant pigius rėmelius, nes mažiau dėmesio skiriama rėmelių kokybei ir lęšių centrų nustatymui.
  • Nepakeliamas diskomfortas. Greitesnis akių nuovargis, o dar blogiau jei greitai susibraižo patys lęšiai, tai kenkia Jūsų regėjimui ir matymo laukui.

Svetainėje savilesiai.lt rasite atrinktus, kokybiškus akinius skaitymui. Mūsų siūlomi prekiniai ženklai:

Centrostyle skaitymo akiniai (Italija) pasižymi klasikiniu dizainu ir aukšta kokybe. Jie gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarūs bei patogūs dėvėti. Kelių Centrostyle siūlomų skaitymo akinių modelių kojelės yra lanksčios, tad gerai prisitaiko prie galvos formos, užtikrina patogumą nešiojant o nusiėmus galite palikti ant kaklo, kad prireikus nereiktų ilgai ieškoti.

Brilo akiniai skaitymui (Lenkija) – tai modernus ir stilingas pasirinkimas. Jie gaminami iš lengvų ir patvarių medžiagų. Brilo siūlo įvairių spalvų ir formų rėmelius, kurie pabrėš jūsų individualumą. Brilo skaitymo akiniai pagaminti remiantis tiksliai išlaikytais atstumais tarp vyzdžių centrų pd 62-64 mm, kurie atitinka ES standartus ir reikalavimus. Tad matysite aiškiai ir nejausite diskomforto. Akiniai gamybos procese yra ne vieną kartą tikrinami, kad išlaikytų tiksliai parinktus centrus. Jie yra gerai vertinami, nes išsiskiria savo kokybe, dizainu ir patvarumu.

Ir pabaigai į ką atkreipti dėmesį renkantis paruoštus skaitymo akinius su dioptrijomis?

  • Dioptrijų stiprumas. Pasirinkite akinius su dioptrijomis, atitinkančiomis jūsų regėjimo poreikius.
  • Rėmelių dydis. Rėmeliai turėtų patogiai „sėdėti“ ant jūsų veido, kad Jūs jaustumėtės patogiai.
  • Atstumas tarp lęšių centrų. Šis atstumas turi atitikti jūsų atstumą tarp vyzdžių. Dažnu atveju prekybos centruose įsigyti skaitymo akiniai gali būti su blogai išdėstytais centrais  Dažniausiai pasitaikantis ir rekomenduojamas atstumas tarp vyzdžių centrų, pd yra 62-64 mm.
  • Kokybiškos medžiagos. Ar lengvai lankstosi kojelės, ar stipriau perbraukus nenusitrina viršutinis rėmelio sluoksnis.

Pasirūpinkite savo rega ir stiliumi – apsilankykite savilesiai.lt jau šiandien!

0 komentarai(-ų)

Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant